Στο Noa Poke στο Κουκάκι, ένα νέο σημείο αναφοράς στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, αποχαιρετήσαμε το 2024 και γίναμε όλοι μια παρέα. Γεύσεις με δημιουργικότητα, κρασιά με προσωπικότητα, ζεστή ατμόσφαιρα: η συνεργασία του Noa Poke και του οινοποιείου Άρμαθος το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της χρονιάς που πέρασε, έφερε κοντά δύο κόσμους διαφορετικούς και ανθρώπους που αγαπούν τις ιστορίες γεύσεις.
Noa Poke: Ένας νέος, εξωτικός προορισμός γεύσης στο Κουκάκι

Noa Poke x Οινοποιείο Άρμαθος: Μια ξεχωριστή γευστική συνάντηση
Το οινοποιείο Άρμαθος συνόδευσε τη βραδιά με μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του, ενώ, τα pairings αναδείκνυαν τη φρεσκάδα και τη δημιουργικότητα των πιάτων του Noa Poke.
Η αρχή έγινε με το Ροζέ Merlot, ένα κρασί που αναδεικνύει τη φρεσκάδα και τη φρουτώδη διάσταση της ποικιλίας. Συνδυάστηκε εξαιρετικά με τα πρώτα poke bowls, δίνοντας έμφαση στις δροσερές νότες των υλικών.

Xρήστος Θεοδωρόπουλος: Ένας sommelier από το μέλλον
Ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος ήταν η «ψυχή» αυτού του ξεχωριστού food and wine pairing. Με την βαθιά του γνώση και τον χαρισματικό του λόγο, κατάφερε να μεταφέρει την αγάπη του για το κρασί σε όλους τους παρευρισκόμενους. Σε κάθε συνδυασμό, εξηγούσε πώς το κρασί συνομιλεί με τις γεύσεις των poke bowls, βοηθώντας ακόμα και τους λιγότερο εξοικειωμένους να κατανοήσουν τις επιλογές και να τις απολαύσουν ακόμα περισσότερο το πιάτο τους. Η παρουσία του πρόσθεσε μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά, κάνοντας την υψηλή τέχνη του κρασιού μια οικεία υπόθεση.
Το κρασί έχει βρει τον δικό του «χώρο» ως γέφυρα ανάμεσα στο παραδοσιακό και το σύγχρονο, στο τοπικό και το παγκόσμιο. Μέσα από συνεργασίες όπως αυτή του Noa Poke και του Άρμαθου, το κοινό έρχεται σε επαφή με νέες ιδέες, γνωρίζει δημιουργούς και κατανοεί τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από δημιουργικές προσπάθειες.